Skip to content

feestzaal in Borgloon

Stap binnen in een wereld waar dromen tot leven komen en herinneringen worden gecreëerd.

Ons domein is de perfecte achtergrond voor uw onvergetelijke momenten, omringd door de rustieke charme van onze gerenoveerde koestal, die plaats biedt aan 50 gasten.

De majestueuze stretchtent van 120 m² op de binnenkoer en de ruime schuur vormen het perfecte canvas voor elk feest, of het nu gaat om een intieme babyborrel, een vrolijke communie of het huwelijksfeest van uw dromen.

Wanneer je kinderen reageren met “Jullie hadden geen betere plaats kunnen vinden om dit feest te laten organiseren”, of “Dit was echt een zalig weekend”, ja dan weet je het wel: vlekkeloos genieten was het, thuis zijn, geen vraag teveel, vriendelijkheid, professionaliteit van ontbijt tot BBQ, van kraaknette kamers tot huifkar…

Bedankt, Marina en Rudi, we sluiten jullie voor altijd in ons hart. Als het hek achter je dichtvalt na het afscheid knaagt al het heimwee en weet dus, lieve mensen, bij de eerste de beste gelegenheid zijn we er weer! Het ga jullie goed en doe zo zeker verder!

Pierre en Irène

Geniet van exclusieve toegang tot ons domein, waar privacy en personalisatie centraal staan. Hier is bijna alles mogelijk; uw wensen vormen onze inspiratie.

Voor bruidsparen bieden we een speciale ervaring: blijf overnachten met 18 gasten en sluit uw magische dag af met een gezamenlijk ontbijt, waar verhalen worden gedeeld en herinneringen worden gekoesterd.

Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen en laat ons samen iets buitengewoons creëren. 

Contacteer ons via onderstaand formulier of bel ons op 012 67 26 00.

Beelden zeggen meer dan woorden; we nodigen u uit om zelf te ontdekken wat ons uniek maakt.

Kasteelhoeve de Tornaco op Salino

Contacteer ons!

  Maak kennis met onze gastenkamers vanaf € 119,00

  Onze suite “Haflinger” biedt plaats aan  vier personen. Een mooie, ruime kamer met een tweepersoonsbed en twee afschermbare éénpersoons-bedden.

  Kamer “Fjord” bevindt zich tegenover de familiekamer ‘Haflinger’. Deze kamer biedt ruimte aan 2 personen. Het raam geeft uit op de tuin.

  Kamer “De Brabander” bevindt zich op het gelijkvloers en biedt ruimte aan twee personen. Vanuit deze kamer kan je rechtstreeks naar de tuin, waar het heerlijk verpozen is in alle rust en stilte. Komt u met uw hond, dan reserveren we deze kamer voor u.

  Kamer “Lippizaner” bevindt zich op de eerste verdieping en biedt ruimte aan twee personen. De kamer kijkt uit op de tuin en het Haspengouws landschap.

  Kamer “Paso Fino” bevindt zich aan de overzijde van “Lippizaner”. Deze kamer is het evenbeeld van Lippizaner.