Skip to content

over ons…

Wij zijn Rudi en Marina en wij hebben in 2020 een carrièrewending gedaan door deze bestaande B&B over te nemen.

Rudi werkte al zijn hele leven voor Het Belang van Limburg en was het beu om elk jaar 50.000 kilometer met de wagen te rijden (en vooral veel in de file te staan).

Marina was buschauffeur bij de Lijn, maar door een ongeval met de Vespa kon zij die job niet langer uitoefenen.

Samen besloten ze dan ook om, toen de gelegenheid zich aanbood, de stap te wagen om de B&B van hun vrienden over te nemen.

We bouwen verder op de bestaande gewoontes, maar proberen stelselmatig de service op een hoger niveau te krijgen. Door te investeren in de allerbeste donsdekens uit de Kempen, willen we aan onze gasten echt de beste nachtrust garanderen.

onze passie voor koken,

Marina, die in het verleden nog een eigen traiteurzaak had, en Rudi, die via de avondschool een diploma wijnkenner en een diploma kok behaalde, delen hun passie voor koken. Die passie willen ze graag delen met de gasten door ‘s avonds een table d’ hôte aan te bieden: allemaal samen aan de grote tafel in de eetkamer van de Kasteelhoeve genieten van Haspengouwse speciaiteiten; af en toe samen met de gasten pizza’s bakken of BBQ moet kunnen. Workshops rond eten en drinken zullen in de toekomst hier een plaats krijgen.

Helaas heeft Corona ervoor gezorgd dat dit momenteel niet mogelijk is, maar we hopen weldra de draad weer op te mogen pakken.

en onze liefde voor de streek

Wij gingen graag op reis, maar eens je in deze streek thuis bent en kan genieten van lange wandelingen of fietstochten, is reizen naar het buitenland niet meer nodig. Het glooiende landschap en de uitgestrekte akkers, weidelanden en fruitplantages, maken dat je je in deze streek echt in het ‘Toscane van Vlaanderen’ voelt. Midden in dat ‘Toscane’, waar er het hele jaar door wel iets te beleven valt, stellen we van april tot september onze prachtige binnenkoer open als fietstopplaats. In een schitterend kader kan u hier genieten van een lekker koel of warm drankje en een snack.